Rennie Cukormentes Rágótabletta

Rennie Cukormentes Rágótabletta

Rennie Cukormentes Rágótabletta

A Rennie Cukormentes Rágótabletta a szokásos gyorsasággal és hatásmechanizmussal enyhíti a gyomorégést és a refluxos panaszokat, de cukor nélkül készült azok számára, akiknek szüksége van cukorbevitelük rendszeres ellenőrzésére, vagy életvitelükből adódóan szeretnék kerülni a cukrot a mindennapokban.

A Rennie Cukormentes Rágótabletta kétféle antacidot (savközömbösítőt) tartalmaz: kalcium-karbonátot és magnézium-karbonátot, amelyek vízzé és más természetes anyagokká alakítva semlegesítik a felesleges gyomorsavat. Közvetlenül a gyomorban hat, a keletkezett anyagok a szervezetből kiürülnek.

A Rennie cukormentes rágótabletta adagolása

  • 1 vagy 2 rágótablettát javasolt elrágni vagy elszopogatni, lehetőleg étkezés után 1 órával illetve lefekvés előtt 1 órával.
  • Ettől eltérő időszakban gyomorégés és savtúltengés esetén további 1 vagy 2 rágótabletta alkalmazható.
  • A bevételhez nincs szükség vízre.
  • Egy nap maximum 11 tablettát vegyen be!

Ha tünetei 7 napnál tovább fennállnak, keresse fel kezelőorvosát, hogy kizárja a tünetei mögött rejlő súlyosabb betegség lehetőségét.

A gyógyszer csak felnőtteknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek javasolt.

A Rennie terhesség vagy szoptatás alatt is szedhető az alkalmazási előírások betartása esetén. Azonban ha ön terhes, mindig beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt bármilyen gyógyszert szedne.

A Rennie Cukormentes Rágótabletta összetevői

Tablettánként 680 mg kalcium-karbonátot, 80 mg magnézium-karbonátot, valamint segédanyagként 400 mg szorbitot tartalmaz. További információkért lásd a betegtájékoztatót.